Despre noi Previous item Contact Next item Ofertare

IZO TEC SRL

În anul 2000 a fost achiziţionată Refrabaz Dej, fosta fabrică de cărămizi refractare. În acea perioadă fabrica era în faliment şi avea datorii de 160 de miliarde de lei vechi. Din fosta fabrică de cărămizi nu s-au putut recupera foarte multe materiale, însă terenul și zona au fost foarte bine amplasate pentru afacerile grupului.

Timp de aproximativ cinci ani s-a produs în continuare cărămidă în cadrul fabricii Refrabaz, toată materia primă utilizată în procesul de producție fiind adusă din China.

În luna martie a anului 2006 firma și-a schimbat denumirea în IZO TEC, sediul actual fiind în Dej, în locul fostei fabrici de cărămizi.

Compania Izo Tec se încadrează ca profil de activitate în grupul de firme MG TEC datorită faptului că activitatea companiei este orientată spre producerea și comercializarea materialelor de construcții, astfel că firma vine să completeze gama de produse oferite pieței construcțiilor.

Companiile Grupului MG TEC au implementat și certificat sisteme integrate de management în conformitate cu cerințele standardelor de referință ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001. Prin organizarea și funcționarea în cadrul sistemului integrat de management,  garantăm  clienților noștri produse de calitate constantă care nu afectează mediul înconjurător sau sănătatea utilizatorilor.

MISIUNE

Fabricarea produselor de mortare uscate predozate industrial si polistiren expandat conform standardelor în vigoare, oferind un raport avantajos calitate-preț.

VALORI

Seriozitate

Seriozitatea în tot ceea ce facem reprezintă motorul care ne ține în mișcare

Profesionalism

În orice afacere, profesionalismul reprezintă garanția succesului pe termen lung. La fel e și pentru noi.

Responsabilitate

Responsabilitatea față de mediu și față de comunitate reprezintă principala noastră prioritate.

Perseverență

Orice proiect început este un proiect finalizat.

Respect

Respect față de clienți&furnizori și față de angajați…si astfel toată lumea este în câștig.

Moralitate

Moral este să alegi întotdeauna ce este bine, chiar dacă acest fapt înseamnă să nu fii întotdeauna cel învingător.

Certificări